SUSAM HAKKINDA

27 Mayıs 2014 Salı

TAHİN TAŞIDIĞI BESİN DEĞERİ

Servis miktarı 2 yemek kaşığı
Bu kadar miktarda bulunan besin değerleri

Kalori
Toplam yağ oranı
Doymuş yağ miktarı
Kolesterol
Sodyum
Karbonhidratlar
Fiber
Şeker
Protein
Kalsiyum
Demir
210
19 g
3 g
0 g
5 g
5 g
5 g
0
6 g
% 4
% 4
Gönderen Unknown zaman: 04:05
Bunu E-postayla GönderBlogThis!X'te paylaşFacebook'ta PaylaşPinterest'te Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)

Hakkımda

Unknown
Profilimin tamamını görüntüle

Blog Arşivi

  • ▼  2014 (23)
    • ▼  Mayıs (23)
      • Tahin helvasının beslenme açısından önemi
      • Tahin Helvası Nasıl Yapılır
      • Tahin Helvası Nedir?
      • Susam Öğütme (Tahin)
      • Susam Kavurma ve Kurutma
      • Susam Kabuklarının Soyulması
      • Susamdan yabancı maddelerin uzaklaştırılması
      • Tahinlik Susam Özellikleri
      • Susam Nedir?
      • SUSAM VE TAHİN İMALATI(ÜRETİMİ)
      • Beyaz tahin
      • SUSAMLI ÇUBUK (tarifi Hollanda'dan)
      • TAHİN MİKROBİYOLOJİK ANALİZLER
      • TAHİN TAŞIDIĞI BESİN DEĞERİ
      • SUSAM BESİN DEĞERLERİ VE ÖZELLİKLERİ:
      • SUSAM YAĞI
      • SUSAM TOHUMLARI VE ÜRÜNLER
      • SAĞLIK SAATİ
      • AYIKLAMA VE DEPOLAMA
      • SUSAM TOHUMLARININ İŞLENMESİ
      • SUSAM ÇEŞİTLERİ
      • SUSAMIN DİLDEKİ KULLANIMI
      • Susam ve Susam Tarihçesi
Basit teması. Blogger tarafından desteklenmektedir.