| BESİN DEĞERLERİ VE ÖZELLİKLERİ: |
| A. SUDA KABUĞU AYIKLANMIŞ SUSAM TOHUMU | ||||
| ÜRÜN ÖZELLİKLERİ | ||||
| Bromatolojik ( içerik ) Değerlendirilmesi | Mikrobiyolojik Değerlendirilmesi | |||
| Protein Yağ Karbonhidrat Mineraller Fiber |
21.3-20.5 54.0-59.0 9.0-17.2 2.3-2.33 2.5-2.5 |
Salmonella E.coli Staphylococcus Toplam koliform Küf ve maya |
Negatif " " 9/gr 0/gr | |
| B. MEKANİK OLARAK KABUĞU AYRILMIŞ SUSAM TOHUMU | ||||
| ÜRÜN ÖZELLİKLERİ | ||||
| Bromatolojik ( içerik ) Değerlendirilmesi | Mikrobiyolojik Değerlendirilmesi | |||
| Protein Yağ Karbonhidrat Mineraller Fiber |
20.5-26.5 49.0-59.0 9.0-3.5 2.3-3.5 2.5-3.5 |
Salmonella E.coli Staphylococcus Toplam koliform Küf ve maya Mezofiller / aerobik |
Negatif " " 40/gr 0/gr 50.000/gr . | |
| C. DOĞAL SUSAM TOHUMU | ||||
| ÜRÜN ÖZELLİKLERİ | ||||
| Bromatolojik ( içerik ) Değerlendirilmesi | Mikrobiyolojik Değerlendirilmesi | |||
| Nem oranı Protein Yağ Yabancı madde Renk |
6.0 max %20 %48 1.5 max Beyaz/Beyazımsı |
Salmonella E.coli Staphylococcus Toplam petrideki sayı |
Negatif " " 100.000/gr . | |
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder