27 Mayıs 2014 Salı

SUSAM BESİN DEĞERLERİ VE ÖZELLİKLERİ:

BESİN DEĞERLERİ VE ÖZELLİKLERİ:
A. SUDA KABUĞU AYIKLANMIŞ SUSAM TOHUMU
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Bromatolojik ( içerik ) Değerlendirilmesi Mikrobiyolojik Değerlendirilmesi
Protein
Yağ
Karbonhidrat
Mineraller
Fiber
21.3-20.5
54.0-59.0
9.0-17.2
2.3-2.33
2.5-2.5
Salmonella
E.coli
Staphylococcus
Toplam koliform
Küf ve maya
Negatif
"
"
9/gr
0/gr

B. MEKANİK OLARAK KABUĞU AYRILMIŞ SUSAM TOHUMU
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Bromatolojik ( içerik ) Değerlendirilmesi Mikrobiyolojik Değerlendirilmesi
Protein
Yağ
Karbonhidrat
Mineraller
Fiber
20.5-26.5
49.0-59.0
9.0-3.5
2.3-3.5
2.5-3.5
Salmonella
E.coli
Staphylococcus
Toplam koliform
Küf ve maya
Mezofiller / aerobik
Negatif
"
"
40/gr
0/gr
50.000/gr
.

C. DOĞAL SUSAM TOHUMU
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Bromatolojik ( içerik ) Değerlendirilmesi Mikrobiyolojik Değerlendirilmesi
Nem oranı
Protein
Yağ
Yabancı madde
Renk
6.0 max
%20
%48
1.5 max
Beyaz/Beyazımsı
Salmonella
E.coli
Staphylococcus
Toplam petrideki sayı
Negatif
"
"
100.000/gr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder